Pisos d’acollida

 Quins són els seus objectius?

  • Facilitar l’estada i allotjament de malalts i els familiars acompanyants que viuen lluny dels hospitals.              
  • Fer possible estar a prop del pacient mentre aquest es troba ingressat en espera de trasplantament hepàtic, un cop trasplantat, o precisa proves complementàries.
  • Estar oberts a pacients trasplantats o en espera d’altres òrgans i amb altres malalties, sempre que sigui possible.
  • Procurar un entorn compartit on descansar i intercanviar experiències i vivències en un marc d’ajuda mútua.
  • Implicar els usuaris amb la seva valoració i l’aportació de suggeriments, perquè ens ajudin a millorar en tots els aspectes. Els voluntaris de l’associació donen un cop de mà en el seu bon funcionament.

En els pisos s’ofereix l’atenció de treballadora social a qui la necessiti i el voluntariat de l’associació fa suport emocional a familiars i malalts.

 

On estan situats els pisos?

Actualment disposem de tres pisos: dos a la Rambla Marina de l’Hospitalet de Llobregat i un al carrer Aribau de Barcelona. Tots tenen habitacions dobles d’ús particular per a cada família i la resta d’espais són compartits (cuina, menjador/estar i banys). Disposen de wifi. Estan ben comunicats a peu o amb transport públic amb els hospitals on es realitzen trasplantaments a Catalunya.

 

On puc informar-me?

 Hotel d’Entitats Bellvitge   

C/Mare de Déu de Bellvitge, 20   despatx 2A   08907 L’Hospitalet de Llobregat

Contacte: Tel: 93 263 56 84 / 640 12 39 21  de 9 a 14 h. de dilluns a divendres o per correu electrònic:  llobregatathc@ath.cat. Per atenció presencial cal demanar cita prèvia.

 Com s’efectua l’accés al Programa de pisos d’acollida?

S’hi accedeix a través dels serveis socials dels hospitals, un cop valorada la seva necessitat i des d’altres Associacions concertades. 

 

 

 

Memòria Pisos d’acollida 2023

 

Memòria Pisos d’acollida 2022

 

Memòria Pisos d’acollida 2021

 

 

Memòria Pisos d’acollida 2020