Fes-te soci

 

Envia si us plau aquest qüestionari i ens posarem en contacte amb tu

  Afirmo que he llegit l'avís legal i accepto la política de privacitat.

  En virtut de la normativa vigent en Protecció de Dades, en particular, el Reglament (UE) 2016/679, les dades que ens facilitis i ens facilitaràs al llarg de la nostra relació, passarà a formar part dels sistemes d’informació de l’ASSOCIACIÓ DE MALALTS I TRASPLANTATS HEPÀTICS DE CATALUNYA, i seran tractades únicament amb la finalitat de gestionar la teva relació com a soci, el cobrament de les quotes, així com per proporcionar-te l’assessorament que necessitis i mantenir-te informat de les activitats de la nostra Associació. Donada la finalitat de l’Associació, se’ns informarà si tu o algun familiar és trasplantat de fetge, per tant, ens pots facilitar dades de salut que en cap moment seran tractades més enllà del seu mer registre. Les dades proporcionades es conservaran durant l’activitat de l’Associació, quedant bloquejades un cop deixis de ser membre. Les dades referides a salut no seran comunicades ni cedides en cap cas. La resta de dades podran ser comunicades sempre que es comuniqui una obligació legal i als col·laboradors i encarregats del tractament que prestin serveis a l’Associació, i amb els quals se signin els contractes oportuns. A tot això consents expressament amb la signatura d’aquest document de registre de soci, ja que és informació essencial a aquest efecte.

  En les ocasions que ens acompanyis en les nostres activitats o sessions formatives podem fer fotografies en què aparegui la teva imatge, individual o col·lectiva, que seran compartides a la nostra web, revista i xarxes socials, sempre que ens hagis autoritzat a fer-ho. 

  Si ens autoritzes a fer-ho, utilitzarem el seu correu electrònic per enviar-te per mitjans electrònics informació sobre les activitats que organitzem o difonem, així com per mantenir-te informat de notícies i novetats mèdiques.

  En qualsevol moment, tindràs dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret d’accés a les teves dades personals, rectificació de dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la qual van ser obtingudes, així com exercir el seu dret de limitació de tractament i portabilitat, si escau, d’acord amb els articles 15 i següents del RGPD, tot això escrivint a la nostra adreça: Hotel d’Entitats Can Guardiola, C. Cuba 2, 08030-Barcelona o per correu electrònic a athc@ath.cat. Pots dirigir-se a l’Autoritat de Control competent (www.aepd.es) per a qualsevol reclamació que consideris oportuna.

   

  DEDUCCIONS EN LA DECLARACIÓ DE RENDA/IRPF DE LES QUOTES DE SOCI/A I ELS DONATIUS A L’AMTHC

  La quota de soci/a es considera un donatiu.

  Si el total de donatius que fas és inferior a 150 € es desgrava el 80%: dels 60 € de quota anual es dedueixen 48 €, la quota et costa només 12 € cada any.

  Si el total de donatius que fas és superior a 150 € dels primers 150 € es dedueix el 80% (120 €) i de la resta el 35%. Si dos anys consecutius fas el mateix donatiu o superior, en el tercer any i successius la deducció augmenta al 40%.

  (La quantitat màxima que pots aplicar la desgravació és el 10% de la base liquidable)