Autorització processament d’imatges i publicació a xarxes socials

 

L’informem que la informació enviada a través d’aquest formulari de contacte web serà incorporada als sistemes d’informació de lASSOCIACIÓ DE MALALTS I TRASPLANTATS HEPÀTICS DE CATALUNYA complint amb les mesures de seguretat suficients per garantir la seva integritat, confidencialitat, seguretat i recuperació. D’acord amb la normativa vigent en protecció de dades, en particular, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, de protecció de dades, aquesta informació s’utilitzarà exclusivament per atendre el seu registre en aquesta activitat.  

Prèviament a la realització de l’activitat, l’informem que en ella podem realitzar fotografies en les quals aparegui la seva imatge, individual o grupal, que seran compartides a la nostra pàgina web, revista i xarxes socials, a les quals vostè accepta a través d’aquest registre.

Així mateix, si ens autoritza a fer-ho, podem mantenir-lo informat de les finalitats de l’associació i de totes les nostres activitats a través de l’enviament per mitjans electrònics de les finalitats de l’associació i activitats que organitzem.  

Té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries, tot escrivint a la nostra adreça d’accés a Hotel d’Entitats Can Guardiola, C. Cuba 2,  1r., 08030-BARCELONA per correu postal o electrònic a athc@ath.cat

 

     Vostè autoritza el tractament de dades per atendre el seu registre en la present activitat incloent la captura de la seva imatge en ella 

      Vostè ens autoritza a enviar-li per correu electrònic informació sobre les nostres activitats per mitjans electrònics