TRANS-PLANTAR 2019

 

 TRANS-PLANTAR

14/12/2018

 

L’ASSOCIACIÓ DE MALALTS I TRASPLANTATS HEPÀTICS DE CATALUNYA PRESENTA A
VILAFRANCA DEL PENEDÈS, EL MONÒLEG TRAS-PLANTAR A CÀRREC D’EN PEP NOGUERA DE LA
COMPANYIA DIABÉTICAS ACELERADAS. SI VOLS RIURE I EMOCIONAR-TE NO T’HO PERDIS!!!

LLOC: TEATRE MUNICIPAL CAL BOLET DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS
DIA: 19 GENER 2019 – HORA: 19 HORES DONATIU: 10 EUROS
RESERVES I INFORMACIÓ: athc@ath.cat – Telèfon 930164252

www.ath.cat

No podeu venir a la representació perquè sou de lluny  o perquè no podeu?

Solidaritzeu-vos amb aquest acte per ajudar a tenir fons per seguir promocionant la donació d’òrgans i el coneixement dels trasplantaments.

Com?

COMPREU ENTRADAS FILA  “0”

 

TARJETA DE CRÈDIT 

  o 

TRANSFERÈNCIA BANCARIA

És un monòleg vital  que parla sobre l’experiència personal de trasplantament de pàncrees i ronyó, des d’un punt vista emotiu i amb tons d’humor. És una bona oportunitat per saber més sobre les donacions d’òrgans i els trasplantaments. No us ho perdeu!!!

“Trans-plantar” surge de la inspiración y la experiencia vivida por el actor Pep Noguera, y pone el acento en el colectivo de personas trasplantadas en clave de humor.  Noguera, se desnuda ante el público, sale sobre el escenario solo y dejando colgadas pelucas y lentejuelas, originando una nueva atmósfera en el teatro, un contacto directo con la platea, acercándose a los espectadores, creando debates, generando una fórmula interesante y novedosa.

 PEP NOGUERA.

“NO ES FÁCIL REPRESENTAR “TRANS-PLANTAR”, ME EMOCIONO TODAS LAS VECES QUE LO INTERPRETO. ES MI MANERA DE DAR LAS GRACIAS A QUIEN ME HA DADO VIDA Y A TODAS LAS PERSONAS QUE ME HAN AYUDADO A SEGUIR MIRANDO EL FUTURO CON ALEGRÍA.”

“LA ALEGRÍA Y LA ACTITUD POSITIVA SON FUNDAMENTALES PARA LA RECUPERACIÓN Y ENFRENTAR ESTE CAMINO. QUIERO SEGUIR DONANDO SONRISAS.” INDICA PEP.

 

Comments are closed