LOTERÍA DE NADAL

 

LA ATHC reparte 54300 euros en la Loteria de Navidad con el número 45448      

 loteria-athc2

 

L’Hospitalet de Llobregat, 2 gener 2017

Benvolgut/da,

En el darrer sorteig de la loteria de Nadal, el número que jugava la nostra associació (45448) ha estat premiat,  per coincidir amb la terminació de les dues darreres xifres del tercer premi (78748), amb 12,50 euros per participació i 100 euros per dècim. Si sou de les persones afortunades que vau comprar participacions o dècims us donem l’enhorabona i si no és el vostre cas, tindreu la possibilitat el proper any de provar fortuna.

Per cobrar els dècims podeu anar a qualsevol Administració de loteria. I per cobrar les participacions teniu dues opcions:

  • Passar pel despatx de l’Associació a partir del 3 de gener de 9 a 14 hores. Estem al carrer Mare de Déu de Bellvitge número 20, despatx 7 de l’ Hospitalet de Llobregat (al costat de l’Hospital de Bellvitge).

Si és la opció que feu servir, abans d’anar truqueu al despatx (93.263.56.84) o envieu un email (athc@ath.cat )  informant del número de participacions o dècims que teniu i així tenir la quantitat exacta disponible i facilitar el pagament.

 

  • L’altre opció és via transferència. Ens feu arribar les participacions al despatx i farem una transferència al compte que ens indiqueu.

Adreça enviament:   Associació Trasplantats Hepàtics de Catalunya

                                     Hotel d’Entitats

         Mare de Déu de Bellvitge, 20 despatx 7

                                      08907 L’Hospitalet de Llobregat

                                      Barcelona

Cal adjuntar:              Participacions o dècims

Número de compte on voleu que fem  l’ingrés

( farem transferència des d’un compte de la Caixa)              

                                     Nom i telèfon o email de contacte

 

Si la vostra voluntat és que la quantitat guanyada sigui un donatiu a l’ATHC ens ho feu saber. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres al  telèfon  93.263.56.84 o a l’email  athc@ath.cat

Moltíssimes gràcies per formar part de la familia de l’ATHC. Rebeu una força abraçada.

JUNTA ATHC

 

 

 

 

Comments are closed