El distintiu es va recollir en un emotiu acte al qual també van assistir prop de 50 entitats de voluntariat.

L’associació va rebre, el passat dia 13 de juliol, un guardó de l’Ajuntament del l’Hospitalet de Llobregat en agraïment a la incessant labor en temps de pandèmia. En un acte presidit per l’alcaldessa, Nuria Marín i els regidors d’Igualtat, Drets Socials i Recursos Humans i Joventut, es van lliurar els guardons a les diferents associacions, entre les quals compten 1.150 persones voluntàries que durant els pitjors moments de la pandèmia van deixar la seva por enrere per sortir a ajudar a qui més els necessitava.

La ath.cat va continuar realitzant les entrades, sortides i neteges dels pisos cedits als familiars dels trasplantats durant el període de la seva hospitalització, ja que a trasplantar-se als hospitals catalans de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat venen pacients de tot el territori català, així com d’altres comunitats autònomes, sobretot de les Illes Balears. Tampoc hem cessat en l’acompanyament als malalts trasplantats, passant de l’acompanyament presencial al telefònic i virtual, sense deixar de prestar-los la nostra ajuda emocional durant tot el procés de trasplantament.

Maria Lluïsa Tobalina Pons, vocal de la junta directiva de l’associació, va recollir la placa d’agraïment, que roman en la seu de l’associació en agraïment als seus socis i voluntaris.