Presentació oficial: CaixaForum Barcelona 30 de març 16-18 h.

Aquesta exposició fotogràfica mostra a pacients inspirant-se en la tècnica japonesa Kintsugi, que consisteix en fer servir pa d’or per reparar objectes de ceràmica. Definit com “L’art d’acceptar el dany”, que significa: reparar la ferida, acceptar el dany que hem viscut, créixer en els moments difícils i sentir orgull de la nostra resiliència.

Per aquesta raó, més de 20 persones trasplantades de fetge s’han fotografiat i s’ha repassat la seva cicatriu amb pa d’or. Aquesta mostra, iniciativa de la FNETH, compta amb la nostra participació, serà itinerant a tot l’estat i té per objectiu eliminar l’estigma que suposa sotmetre’s a un trasplantament de fetge i fomentar la donació d’òrgans.

El seu recorregut a Catalunya s’iniciarà del 22 al 24 de març en el 17è Congrés de la Societat Catalana de Trasplantament, que es celebrarà a Barcelona. La presentació oficial de l’exposició serà en l’acte que organitzem conjuntament amb l’OCATT en motiu del Dia del Trasplantament el 30 de març de 16 a 18 h. a CaixaForum Barcelona i seguirà el seu recorregut per diferents hospitals durant els mesos d’abril i maig en dates que informarem properament.

Inscripció gratuïta. (30 de març de 16 a 18 h. a CaixaForum Barcelona)          Pots fer-ho aquí