L’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC) participarà de nou a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès amb un estand al pavelló exterior del Recinte Firal. El nostre objectiu és informar a la ciutadania de la importància de la donació d’òrgans per salvar vides de persones que estan pendents d’un trasplantament.

Les Fires de Maig tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de maig de 10h a 21:30h al Recinte Foral de Vilafranca del Penedès (sortida Vilafranca direcció Sant Martí Sarroca).

Les Fires de Maig esdevindran un any més en el gran aparador del Penedès

Vilafranca del Penedès acull una nova edició de les seves tradicionals Fires de Maig, un esdeveniment centenari que ha perdurat en el temps, convertint-se en una fira multisectorial de referència, i un clar baròmetre de la vitalitat i diversitat d’empreses i comerços del territori.

Vilafranca del Penedès es tornarà a convertir en un important motor del comerç per a la vila i tota la comarca, amb la celebració d’una nova edició de les seves Fires de Maig, un esdeveniment que lluny de perdre embranzida, agafa cada any més volada, incrementant la seva oferta tant a nivell de fira com a nivell d’activitats per als visitants, siguin de l’edat que siguin.

Amb una superfície de 16.500 m2 i més d’un centenar d’expositors, les Fires de Maig, reivindiquen de nou el seu protagonisme, com a punt de trobada per a tothom, i on s’hi pot trobar quasi de tot, des de tota mena d’articles per la llar, automoció, tot tipus de serveis personals i empresarials, fins a l’important sector de la maquinària agrícola, que enguany torna a créixer en metres i nombre d’expositors essent un clar reflex de la importància de l’activitat agrícola al Penedès. També hi seran presents comerços, serveis, associacions, alimentació i la Fira d’Artesans a l’Avinguda Catalunya.

 

Font: festacatalunya.cat