LLIBRES SOLIDARIS SANT JORDI 2021

REGALA LLIBRES SOLIDARIS

 

Els llibres que tenim estan relacionats amb el trasplantament i els sentiments de les persones que els viuen. Comprant-ne ens ajudes a facilitar allotjament en els nostres pisos d’acollida  per a malalts i familiars necessitats que viuen lluny dels hospitals

Els llibres solidaris que podreu comprar són:

De zero a quatre mil seixanta-un metres. Aquest llibre és un relat de la nostra jove sòcia trasplantada Irene que ens porta de les desventures a l’hospital a les aventures dalt de les muntanyes, tot ple d’una felicitat encoratjadora. El cost del llibre és de 18 euros (IVA incl.)

 

NOVETAT

De zero … Català

 

  • Reinici / Reinicio, de Laura Geli, una recopilació de relats sobre l’experiència viscuda en primera persona de l’autora, abans, durant i després de rebre un trasplantament hepàtic. El cost del llibre és de 14 euros (IVA incl.)

Reinicio Castellano


Reinici Català

  • Noranta-sis hores / Noventa y seis horas, de Teresa Martí, una novel·la que explica la història de la filla d’Alícia, que necessita un trasplantament, i que té per objectiu agrair als donants d’òrgans i als professionals que dia a dia fan possible que els trasplantaments siguin una realitat. El cost del llibre és de 14 euros (IVA incl.)

 

 

 96 horas castellano


96 hores català

  • Lágrimas de esperanza, de Purificación Marsá, un llibre sobre el trasplantament hepàtic, dedicat al seu fill Iván, i on es relaten les experiències de la pròpia història personal de l’autora. El cost del llibre és de 14 euros (IVA incl.)

Per col·laborar amb l’Associació podeu fer la comanda per telèfon: 93 016 42 52, o a través de la nostra web: www.ath.cat

Si teniu algun problema a l’hora de realitzar la comanda podeu telefonar-nos o dirigir-vos al següent correu electrònic: athc@ath.cat

La vostra solidaritat ens ajudarà a seguir donant suport a les persones malaltes del fetge, a les que estan en llista d’espera d’un trasplantament i a les trasplantades.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració per seguir donant vida! 

 

AMTHC

Comments are closed