REGALA LLIBRES SOLIDARIS

 

Els llibres que tenim estan relacionats amb el trasplantament i els sentiments de les persones que els viuen. Comprant-ne ens ajudes a facilitar allotjament en els nostres pisos d’acollida  per a malalts i familiars necessitats que viuen lluny dels hospitals

Els llibres solidaris que poden comprar són:

 

  • De zero a quatre mil seixanta-un metres.   Aquest llibre és un relat de la nostra jove sòcia trasplantada Irene que ens porta de les desventures a l’hospital a les aventures dalt de les muntanyes, tot ple d’una felicitat encoratjadora. El cost del llibre és de 18 euros (IVA incl.)

 

NOVETAT

 [wp_cart_button name = “De cero a cuatro mil … Catalán” price = “18” shipping = “0.001”]

 

 

  •  Tenim un cor per a tu.     Malalta greu tota la vida, la Marta ens explica com va poder optar a un trasplantament de cor, i com des d’aleshores pot gaudir d’una nova vida, amb la possibilitat de fer coses a les quals ja havia renunciat. Tot el llibre desprèn positivitat, amor, una força indescriptible. El cost del llibre és de 20 euros (IVA incl.)

 

[wp_cart_button name=”Tenim un cor per a tu” price=”20″ shipping=”0.001″]

 

  • Reinici / Reinicio, de Laura Geli, un recull de relats sobre l’experiència viscuda en primera persona de l’autora, abans, durant i després de rebre un trasplantament hepàtic. El cost de el llibre és de 14 euros (IVA incl.)

Reinicio Castellano [wp_cart_button name=”Reinicio Castellano” price=”14″ shipping=”0.001″]
Reinici Català [wp_cart_button name=”Reinici Catalán” price=”14″ shipping=”0.001″]

  • Noranta-sis hores / Noventa y seis horas, de Teresa Martí, una novel·la que explica la història de la filla d’Alícia, que necessita un trasplantament, i que té per objectiu agrair als donants d’òrgans i als professionals que dia a dia fan possible que els trasplantaments siguin una realitat. El cost del llibre és de 14 euros (IVA incl.)

 

 

 96 horas castellano [wp_cart_button name=”96 Horas castellano” price=”14″ shipping=”0.001″]
96 hores català [wp_cart_button name=”96 Hores català” price=”14″ shipping=”0.001″]

  • Lágrimas de esperanza, de Purificación Marsá, un llibre sobre el trasplantament hepàtic, dedicat al seu fill Iván, i on es relaten les experiències de la pròpia història personal de l’autora. El cost del llibre és de 14 euros (IVA incl.)

[wp_cart_button name=”Lágrimas de esperanza” price=”14″ shipping=”0.001″]

Per col·laborar amb l’Associació podeu fer la comanda per telèfon: 93 016 42 52, o a través de la nostra web: www.ath.cat

Si teniu algun problema a l’hora de realitzar la comanda podeu telefonar-nos o dirigir-vos al següent correu electrònic: athc@ath.cat

La vostra solidaritat ens ajudarà a seguir donant suport a les persones malaltes del fetge, a les que estan en llista d’espera d’un trasplantament i a les trasplantades.

Agraïm per endavant la seva col·laboració per seguir donant vida!

 

AMTHC