L’AMTHC participarà a la Diada de Sant Jordi amb dues taules de roses i llibres solidaris a Barcelona i Terrassa

L’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC) organitzarà dues taules solidàries on els visitants podreu comprar roses i llibres solidaris. Així, ajudareu a l’Associació a fer promoció de la donació d’òrgans i col·laborareu en el manteniment dels pisos d’acollida.

Els llibres solidaris que podreu comprar són:

  • ‘Reinicio’, de Laura Geli, una recopilació de relats sobre l’experiència viscuda en primera persona de l’autora, abans, durant i després de rebre un trasplantament hepàtica. El cost del llibre és de 14 euros (+ 3 euros de despeses d’enviament).

Reinicio Castellano


Reinici Català

  • ‘Noventa y seis horas’, de Teresa Martí, una novel·la que explica la història de la filla d’Alícia, que necessita un trasplantament, i que té per objectiu agrair als donants d’òrgans i als professionals que dia a dia fan possible que els trasplantaments siguin una realitat. El cost del llibre és de 14 euros (+ 3 euros de despeses d’enviament).

 

  • ‘Lágrimas de esperanza’, de Purificación Marsá, un llibre sobre el trasplantament hepàtic, dedicat al seu fill Iván, i on es relaten les experiències de la pròpia història personal de l’autora. El cost del llibre és de 14 euros (+ 3 euros de despeses d’enviament).

Per col·laborar amb l’Associació podeu fer la comanda per telèfon: 93 016 42 52, o a través del nostre web: www.ath.cat

Si teniu algun problema a l’hora de realitzar la comanda, podeu dirigir-vos al següent correu electrònic: comunicacio@ath.cat

Durant la Diada de Sant Jordi, trobareu els llibres de 9h a 20h a les taules de venda de roses solidàries a:

  • Barcelona: Passeig de Fabra i Puig, 11-13.
  • Terrassa: Raval de Montserrat (al costat de l’Ajuntament).

La vostra solidaritat ens ajudarà a seguir treballant i lluitant pels drets de les persones trasplantades i d’aquelles que estan en llista d’espera!

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració per seguir donant vida! 

 

Font: AMTHC

Comments are closed