L’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC), ha estat convidada, com a entitat activa en accions socials, a la Trobada d’Acció Social, que l’Obra Social de Caixabank va celebrar dilluns 16 de setembre del 2019 al CaixaFòrum de Barcelona.

Durant l’acte s’han posat de relleu la implicació de l’Obra Social de La Caixa amb les entitats socials, i la feina que a través de totes elles es duu a terme de forma continuada, any rere any.
L’AMTHC, com a entitat col·laboradora en aquestes tasques agraeix les ajudes que rep i que destina íntegrament a les activitats per a les quals li són atorgades. Concretament l’any 2018, al manteniment i funcionament dels Pisos d’Acollida de l’Associació, per a malalts i familiars de malalts, que estan en espera de trasplantament o són trasplantats.

El 2018 es van atendre, en els dos pisos de què disposem, situats a la Rambla Marina de l’Hospitalet de Llobregat, 178 famílies amb un total de 3.080 pernoctacions, que han permès l’allotjament i proximitat al malalt per una recuperació mes eficient i un suport emocional tan pel pacient com per l’acompanyant-cuidador.

Esperem seguir comptant amb el suport de la Institució, per mantenir el servei a la comunitat.

 

Font: AMTHC