El proppassat dissabte 22 d’octubre ha tingut lloc a l’Auditori la representació del Musical Layla Majnun per la coneguda Associació Cultural de Terrassa Som Bollywood, dirigida per Isaac Panhellas. Ha comptat amb una assistència de gairebé 300 persones que han gaudit de la coreografia i la música de l’obra, mostra de la sensibilitat i el seu saber fer, que una vegada més han actuat solidàriament.

Els beneficis obtinguts van dirigits al programa de pisos d’acollida de l’ath.cat, que procura allotjament a famílies necessitades que acudeixen als hospitals de Barcelona per a trasplantament i altres tractaments i malalties. En el mateix acte s’ha presentat el projecte Teaming dels pisos d’acollida, dedicat a la cerca de persones que vulguin unir-se com a teamers fent un donatiu mensual d’1 euro, demostrant que petites donacions de moltes persones poden ajudar a aconseguir grans coses.

Volem agrair a tots els assistents, als que s’han solidaritzat amb la fila 0, als voluntaris de l’associació i en especial a Som Bollywood i al seu director, a l’Ajuntament de Terrassa la seva col·laboració i a l’Alcalde Sr. Jordi Ballart i a la Regidora de Salut Sra. Mònica Polo la seva presència a l’acte.