EXTRA BONUS DE VIDA

EXTRA BONUS DE VIDA

L’AMTHC va estar present en la sessió EXTRA BONUS DE VIDA, realitzada en directe per You Tube, organitzada per l’agrupació de malalts trasplantats @donemgirona. Va comptar amb el recolzament de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) i l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona.

A l’acte, organitzat en motiu del Dia del Donant de 2020, hi van participar professionals i pacients en agraïment als donants i per difondre la donació d’òrgans. Va comptar amb l’ajuda de tècnics i locutors voluntaris. Forma part d’una campanya iniciada a Instagram dies abans amb el hashtag #joregalo.

En aquest acte virtual hi van participar socis nostres. Maria Dolors Vilardell, va aportar el seu testimoni com a donant de part del seu fetge al seu germà. Pere Puig, que va explicar la seva experiència com a trasplantat hepàtic, receptor de sang i impulsor del Bus de la Sang. Laura Geli, autora del llibre Reinici, traduït al castellà i l’anglès, on relata les seves vivències entorn el seu trasplantament de fetge. Artur Marquès, igualment trasplantat i representant de l’Associació a les comarques gironines, va posar en valor el voluntariat hospitalari, el suport que dona a les persones que el necessiten i la tasca en equip que realitza l’Associació per la promoció de la donació d’òrgans.

Podeu trobar l’acte sencer a:  https://youtu.be/QmF6VaeuiDE

 

Comments are closed