EXTRA BONUS DE VIDA

L’AMTHC va estar present en la sessió EXTRA BONUS DE VIDA, realitzada en directe per You Tube, organitzada per l’agrupació de malalts trasplantats @donemgirona. Va comptar amb el recolzament de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) i l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona.

A l’acte, organitzat en motiu del Dia del Donant de 2020, hi van participar professionals i pacients en agraïment als donants i per difondre la donació d’òrgans. Va comptar amb l’ajuda de tècnics i locutors voluntaris. Forma part d’una campanya iniciada a Instagram dies abans amb el hashtag #joregalo.

En aquest acte virtual hi van participar socis nostres. Maria Dolors Vilardell, va aportar el seu testimoni com a donant de part del seu fetge al seu germà. Pere Puig, que va explicar la seva experiència com a trasplantat hepàtic, receptor de sang i impulsor del Bus de la Sang. Laura Geli, autora del llibre Reinici, traduït al castellà i l’anglès, on relata les seves vivències entorn el seu trasplantament de fetge. Artur Marquès, igualment trasplantat i representant de l’Associació a les comarques gironines, va posar en valor el voluntariat hospitalari, el suport que dona a les persones que el necessiten i la tasca en equip que realitza l’Associació per la promoció de la donació d’òrgans.

Podeu trobar l’acte sencer a:  https://youtu.be/QmF6VaeuiDE