TENS EL FETGE GRAS O RISC DE TENIR-LO (OBESITAT-DIABETIS) ?

Llegeix el còmic “Sigues Metge del teu propi Fetge!”, aconsellable per el públic en general.

 12 de junyl Dia Internacional sobre el NASH. Per aquest motiu fem difusió d’aquest interessant còmic com a eina formativa que dona a conèixer la malaltia del fetge gras no alcohòlic i promou estils de vida saludables com a pràctiques preventives i terapèutiques contra la malaltia.

És original de Mireia Alemany i Pagès, estudiant de doctorat en el Center for Neuroscience and Cell Biology (CNC) de la Universitat de Coimbra (Portugal)  i està il·lustrat per Rui Tavares. Aquest còmic forma part del projecte FOIE GRAS, finançat pel programa Horitzó 2020 – Accions Marie Skłodowska-Curie.

L’objectiu principal del projecte és aconseguir que aquesta eina de comunicació en salut arribi a tanta gent com sigui possible, i que la seva informació pugui ser d’utilitat per a pacients amb la malaltia del fetge gras no alcohòlic , persones amb alt risc càrdio-metabòlic, així com el públic en general.

Està disponible de manera gratuïta per a tothom en català, castellà, anglès, francès, italià, alemany, portuguès, txec i polonès a la web: www.fattylivercomics.com.