Dani Alves i el granet de sorra per l’Hepatitis C

El jugador blaugrana finançarà fins a un miler de tractaments per combatre l’Hepatitis C: 250 a Espanya, 500 al Brasil i uns altres 250 a Bolívia

Després de presentar un acord amb la farmacèutica Pharcon, el brasiler ha estat nombrat ambaixador mundial “per un món lliure de l’Hepatitis C”, i és que les xifres són esfereïdores: només un 20% dels qui la pateixen s’arriben a curar amb normalitat. En la majoria de casos, esdevé una malaltia crònica i pot acabar derivant en la necessitat d’un trasplantament de fetge.

alves_pharco_hepatitis

Alves donarà 500 tractaments al Brasil perquè afirma que “es el país més afectat per la malaltia, amb quasi 8 milions de persones malaltes pel virus. Poques més de 1.500 es curen per la falta de tractaments”. Després d’aquestes paraules, molt emocionat per l’acte i tot el que suposa, ha demanat també una reunió amb el ministre de salut brasiler.

A Espanya hi destinarà 250 tractaments, és el país que el va acollir, en el que ha viscut durant molts anys, i en el que diu que sempre l’han tractat molt bé. Els 250 restants els dóna a Bolívia perquè creu que “és un país oblidat i que el valor d’una vida hauria de ser el mateix als Estats Units, a Europa o a Bolívia.

 “Tan de bo aquests somnis en facin realitat. Visc la vida per alguna cosa més que pel simple fet de ser famós i tenir una vida exitosa. Quan salvem una vida no només salvem aquella vida, sinó als seus éssers estimats”.Dani Alves ha destacat la gran tasca que estan duent a terme des de la farmacèutica Pharcon, i diu que se sent com un autèntic privilegiat i ple d’orgull per formar part d’aquest viatge. Creu que ha donat un pas endavant a la seva vida: “Sempre vaig somiar en ser algú que tingués el poder d’ajudar als demés”.

 

Comments are closed