Curs sobre gestió de les emocions

Voluntaris de l’ATHC van participar dijous 19 d’octubre en un curs sobre gestió de les emocions que es va celebrar a l’Aulari del Campus de Bellvitge, organitzat per l’Àrea de Voluntariat i Qualitat de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Participació de l’HUB.

Els objectius del curs van ser ajudar a aprendre a identificar i regular les emocions internes i externes, millorar les habilitats comunicatives interpersonals, i aplicar tècniques de prevenció i resolució de situacions conflictives. La formació va inclure tant exposicions teòriques com tallers pràctics.

Els docents van ser el Dr. Fernando Fernández-Aranda, coordinador de la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària; la Dra. Susana Jiménez Murcia, coordinadora de la Unitat de Joc Patològic i altres Addiccions Comportamentals, i la Dra. Núria Mallorquí Bagué, doctora en psicologia i psicòloga general sanitària.

Amb aquests cursos, es pretén millorar la preparació dels voluntaris, que fan una rellevant tasca d’acompanyament i de suport emocional que complementa l’activitat assistencial i social dels professionals de l’hospital.

Comments are closed