Carta a la família d’un donant

20 de junio de 2018

Carta a la família d’un donant:

Aquesta setmana ens hem assabentat d”una notícia molt trista, que ens ha impactat molt, la mort del vostre fill. Entenem que el vostre dolor és inmens i no hi han paraules que puguin apaivagar-ho. Nosaltres sentim un gran apreci per vosaltres i volem acompanyar-vos amb tot el carinyo i desitjar-vos molta força.
També volem transmetre l’agraïment més profund, per que en una situació tant dura i difícil heu acceptat la donació, amb una generositat i solidaritat inmensa, tal com sou vosaltres i que al llarg de la vostra vida ha estat una actitud permanent.
Com a persona trasplantada conec el sentiment d’agraïment inmens que tots sentim quan tornem a la vida i les ganes de poder abraçar a la família dels donants, per que som molt conscients dels moments que estan visquent. Axò no és possible, però vivim sempre amb un sentiment de pertenença i gratitud vers unes persones anònimes extraordinàries, que mai podrem conéixer.
Jo visc des de fa 18 anys amb aquest sentiment i en nom de tots els companys trasplantats que conec i que acompanyo en el Voluntariat de l’AMTHC, vull dir-vos amb una profunda emoció GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES.
Crec que el vostre fill se sentiria molt orgullós de vosaltres. La seva mort ha donat molta vida, no ha estat estèril i ha mimvat el patiment de moltes persones. Gràcies de tot cor en nom de tots.
Una abraçada molt forta. Us estimem!!!
Francesca Escudero
#amthc #diadeldonant   

Francesca Escudero

 

Comments are closed