4- ALTRES

CAMINADA D’AGRAÏMENT AL DONANT D’ÒRGANS I TEIXITS (5 de juny)

El diumenge 5 de juny vàrem celebrar la X Caminada d’agraïment al donant d’òrgans i teixits des de la Pedrera fins el monument al Donant de la Sagrada Família, conjuntament amb altres associacions de pacients trasplantats.

Assistents: 400 persones                 

                     

 

 

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA PER RENOVAR LA JUNTA DE L’ATHC (13 de juliol)

El 13 de juliol es convoca una Assemblea Extraordinària amb motiu de la renovació de la Junta de l’ATHC.  Es renova la junta per unanimitat, nombrant al nou president al Sr Josep Maria Martínez. Altres temes que es tracten són:

 • Nous objectius de l’ATHC:
  • Donar visibilitat a la nostra Associació
  • Reforçar relacions amb Associacions de Pacients, Hospitals i altres Entitats
  • Ampliar el nostre àmbit d’actuació a la resta de Catalunya
  • Posar en marxa el segon pis d’acollida
  • Fomentar activitats d’esplai i relació
  • Potenciar el Voluntariat
  • Activar les xarxes socials. Nova web
  • Actuar amb pacients en llista d’espera de trasplant
 • Com es farà?
  • Organitzant-se per àrees i referents
  • Obrint delegacions a la resta de Catalunya
  • Anomenant referents als Hospitals que facin de transmissors de les seves necessitats, i d’altres Entitats que aportin valor afegit
  • Analitzant i millorant les Àrees d’Administració i Tasques Internes
  • Planificant accions i activitats a mig/llarg plaç
  • Donant les eines necessàries al Voluntariat
  • Millorant la relació i comunicació amb els nostres associats
  • Tenint en compte les aportacions dels associats i buscant noves fonts de finançament.

 

Assistents: 45 persones

 

 

TROBADA DELS ASSOCIATS , FAMILIARS I AMICS DE L’ATHC AL SANTUARI DE NÚRIA

 (17 de setembre)

 

Com és tradicional a l’Associació, es va fer la trobada de convivència anual per tal de compartir experiències i disfrutar d’un dia tots plegasts, els associats, amics, familiar i col.laboradors.

 

Assistents: 60 persones

 

 

 

ENTREVISTA A RADIO SANT FOST (24 de setembre)

 

Entrevista al president de l’ATHC, Sr Josep Maria Martínez, i la delegada de l’ATHC en el Vallès Occidental, Sra Puri Marsà, explicant els objectius i finalitats de la nostra Associació per donar-la a conéixer a la comarca del Vallès Oriental.

 

 

 

PRESENTACIÓ DE LA NOVA DELEGACIÓ DE L’ATHC EN EL VALLÈS OCCIDENTAL

(27 de setembre)

El 27 de setembre es fa la presentació de la nova delegació de l’ATHC en el Vallès Occidental a l’Alcalde de Terrassa, Sr Jordi Ballart, a la regidora de Salut, Sra Maruja Rambla, i al regidor d’Esports, Sr Dani Nart. Seguim apropar-nos a la ciutadania

               

Dades delegació Vallès Occidental:

Delegada: Puri Marsà Jiménez

Adreça:   Passeig Vint-i-dos de juliol, 184 2º 3ª

                  08221 – Terrassa

Telèfon:  629603361

 

 

 

VISITA AL BANC DE SANG I TEIXITS, I L’OCATT (6 de novembre)

Seguint amb el coneixement del món de la donació de sang, d’òrgans i de teixits, l’ATHC fa una visita al Banc de Sang i teixits on ens expliquen que realitzen una gestió integral del procés de la sang, des del punt de partida de la donació fins al final, la transfusió. Seguidament a l’OCATT es van explicar tot el procediment des del moment que un donant cedeix el seu òrgan fins el trasplantament. Va estar una visita molt interessant, perquè es coneix el procès de les donacions des del punt de vista dels profesionals sanitaris.

Assistents: membres de l’ATHC.

 

 

NOVA DELEGACIÓ DE L’ATHC A COMARQUES GIRONINES (9 de novembre)

Seguint amb l’objectiu d’apropar-nos a la ciutadania, i després de la obertura de les delegacions en el Maresme (2014), en el Vallès Occidental (octubre 2016), l’ATHC obra una delegació a les Comarques Gironines.

 

Dades de la delegació de les Comarques Gironines:

Delegats: Artur Marquès / Laura Geli

Adreça:   La Rutlla, 20-22

                  17002 – Girona

Telèfons: 635607304 – 676339675

 

 

 

NOVA WEB DE L’ATHC  ( 8 de noviembre)

Uns dels objectius d’aquest any era estar activar la nostra presència en les xarxes socials i la creació d’una nova web. En el mes de juliol es van reactivar el Facebook i Twitter amb un augment d’activitat del 400%, i en el mes d’octubre es publica la nova web amb nous continguts i més entenedora i activa, per tal d’apropar-nos a la ciutadania.

   www.ath.cat

      www.facebook/ATHC.ATHC   

www.twiter/@ATHCAT

 

NOU LOGOS DE L’ATHC

 L’antic logos que tenia l’ATHC s’havia quedat desfasat en el seu disseny i no identificava a les nostres finalitats i els nostres objectius. Es crea nou logos que identifica tots els nostres documents, xarxes socials, actes, activitats….

 

 

 

ASSISTÈNCIA A LA ASSEMBLEA DE LA FEDERACIÓN NACIONAL DE ENFERMOS Y TRASPLANTADOS HEPÁTICOS EN MADRID (24 de noviembre)

 

L’ATHC assisteix a l’Assemblea de la Federación Nacional de Enfermos y Trasplantados Hepàticos, per a defensar els interessos del malalts i trasplantats hepàtics de Catalunya. Han assistit el president, Sr Josep Maria Martínez , i el delegat d el’ATHC a la FNETH, Sr Francesc Subirana.

 

Assistents: Representants de les 21 associacions de trasplantats hepàtics d’Espanya.

    

 

DINAR DE GERMANOR (26 de noviembre)

 

Com ja és tradicional es va celebrar el Dinar de Germanor, una activitat amb la finalitat de que sigui un moment per xerrar i compartir experiències al voltant d’un dinar i una bona sobretaula.

 

              Assistents: 118 persones

                                      

 

 

COL.LABORACIÓ AMB EL CAMPUS RAX (27 de desembre al 7 de gener)

Amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra associació , i promoure la donació d’òrgans i teixits hem col.laborat amb el Campus RAX de Terrassa. Hem informat de com fer-se donant d’òrgans i la importància de fer exercici físic.

Assistents: 175 persones

 

 

 

ENTREVISTES i NOTÍCIES PUBLICADES DONANT VISIBILITAT A L’ATHC

Revista ASSCATT:  entrevista al president de l’ATHC, Sr Josep Maria Martínez,           publicada el 4 de juliol on es parla de que  “L’acompanyament aporta seguretat i esperança al pacient que està esperant un trasplantament”

http://asscat-hepatitis.org/hepatitis-tusaludestuderecho/josep-maria-martinez-presidente-de-la-asociacion-de-trasplantados-hepaticos-de-cataluna-athc/

 

Diari de Terrassa: noticia publicada el 27 de setembre sobre la obertura de la nova delegació de l’ATHC en el Vallès Occidental.

http://www.diarideterrassa.es/terrassa/2016/09/27/nueva-sede-trasplantados-hepaticos/38646.html

 

Diari Ara.cat:  entrevista al Sr Artur Marquès, delegat de l’ATHC a les Comarques Gironines, publicada el 29 de setembre on es parla de “que de vegades, el suport dels voluntaris és tant o més important que l’atenció médica”.

http://m.ara.cat/comarquesgironines/ARTUR-MARQUES-voluntaris-important-latencio_0_1659434066.html

 

 

 

L’Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya, està implicada en un esforç constant  i progressiu de transparència en les seves activitats.

 

Per aquest motiu des de Setembre de 2015, en que va ser “Declarada entitat d’Utilitat Pública”, i amb efectes de 1er. de gener de 2016, ha actuat d’acord amb les normes que regulen aquestes entitats, i gaudeix dels beneficis fiscals i compleix les obligacions formals de les entitats acollides a la Llei 49/2002, que regula el regim i els incentius fiscals de les entitats sense finalitats lucratives.

 

Ha presentat les seves comptes anuals, d’acord ambla Normativa que afecta aquest régim d’entitats,  al Dipòsit corresponen del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

  

 

 

 

 

Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya

Hotel d’Entitats

Mare de Déu de Bellvitge, número 20 despatx 7

08907 L’Hospitalet de Llobregat

932635684

www.ath.cat

Facebook: www.facebook/ATHC.ATHC

Twiter: www.twiter/@ATHCAT