12a. Nit del Voluntariat a Girona

12a. Nit del Voluntariat a Girona

 

El 26 de novembre va tenir lloc la 12a. Nit del Voluntariat a Girona, al pavelló de Fontajau. Van assistir uns 700 voluntaris de moltes associacions de voluntariat social. Dos socis de la nostra associació va estar-hi presents. La presentadora de l’acte va ser la periodista Aida Fuentes. La Sra. Maria Solés, coordinadora de la FVCS de Girona va fer un parlament posant èmfasi en l’agraïment al voluntariat per la seva tasca i la Sra. Francina Alsina, presidenta de la FCVS, també va adreçar-se als assistents. Després es va projectar l’emotiu vídeo “Experiències de voluntariat” i finalment el Sr. Joan Segalés, membre fundador de “Vol ras” va posar un toc d’humor.

A continuació es varen lliurar els premis Festival Strenes a la FUNDACIÓ ASTRID 21, AMB EL PROJECTE:”EL PIS AMIC” un nou reconeixement que se suma a la causa convertint la recaptació del “Got del Voluntariat” del festival en un guardó per a una entitat social de la ciutat de Girona, el premi de la Fundació Antoni Serra Santamans a un projecte d’una entitat social de les comarques de Girona: AECC-CATALUNYA CONTRA EL CANCER- GIRONA , AMB EL PROJECTE: “EL TEATRE” i el premi Eurofirms, a una entitat gironina que treballi en l’àmbit de les persones amb discapacitat a la FUNDACIÓ RAMON NOGUERA pel projecte ”EL CARRILET-EL JARDÍ DELS INFANTS”.

 

Aquests premis són amb la finalitat de dur a terme els programes socials presentats als mateixos. Els guardonats amb els premis de la Nit del Voluntariat de 2016 varen comentar els programes realitzats.

 

L’acte va prosseguir amb l’actuació del Cor Gospel Girona sota la direcció de Xavier Thió. Finalment els assistents vàrem sopar amb un  bufet lliure cuinat per la Fundació Ramon Noguera i servit pel grup de joves del projecte Ksameu de Figueres i del Casal dels Infants de Salt.

                                    

 

Comments are closed