XERRADES  INSTITUT QUATRE CANTONS

L’AMTHC hem participat en els treballs que sobre Donació i Trasplantament, amb 4 grups d’alumnes de 2on. d’ESO de l’IES. QUATRE CANTONS del Poblenou de Barcelona. S’ha concretat en dues Xerrades a dos grups d’alumnes on hem parlat de la donació de sang, òrgans i teixits i medul·la òssia.

Les “xerrades” eminentment participatives, tenien per objecte la sensibilització sobre la importància dels Valors de la Donació i les necessitats d’aquestes per salvar vides.

Podem constatar, a la vista de l’interès observat, una molt bona recepció dels continguts tractats i un gran interès per conèixer totes les particularitats i condicions que fan possible que Catalunya i Espanya siguin líders mundials en trasplantaments.

Tot això ha sigut possible gràcies al treball preparatori de l’IES QUATRE CANTONS, que a través d’unes xerrades amb una alta participació dels propis d’alumnes han anat tractant i descobrint les fases del “mecanisme de la vida” que amb els trasplantaments i la bona feina d’ells equips mèdics i d’infermeria fan possible SALVAR VIDES.

   

 

 

 

      Video:     Xerrades Donació i Trasplantament