PIS Nº2

 

PISOS D’ACOLLIDA DE L’ATHC

 

L’Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya ofereix la possibilitat d’accedir al seu Programa de Pisos d’Acollida.

 

– Amb aquest servei facilita l’estada i allotjament de les persones cuidadores, que amb motiu de la malaltia d’un familiar han de desplaçar-se des del seu lloc habitual de residència, i acompanyar-lo mentre aquest es troba ingressat a l’hospital, en espera de trasplantament o precisa de proves complement

– El pis d’acollida procura un entorn compartit on descansar i intercanviar experiències i vivències.

 

– Disposem de dos pisos equipats que poden donar servei a quatre famílies cadascun, proporcionen habitació privada i es pot fer ús compartit  de cuina, menjador i serveis.

– Estan situats a la Rambla Marina de l’Hospitalet de Llobregat, a prop de l’Hospital de Bellvitge, i a 150 m. de l’estació de metro Bellvitge de la línia 1– L-1 (vermella).

– Des d’aquesta estació es pot arribar a l’Hospital Clínic de Barcelona (L-1 Bellvitge fins a Plaça de Sants, enllaç amb L-5 (blava) fins a Hospital Clínic), i amb l’Hospital de Vall d’Hebron, (L-1 Bellvitge fins a Catalunya, i enllaç amb L-3 (verda) fins a Vall d’Hebron.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres:

                              Telèfon: 932635684 /correu electrònic: athc@ath.cat