Del 19 al 21 d’octubre, el nostre president Josep Maria i la nostra vicepresidenta Montse van assistir amb representants d’altres associacions de l’estat a aquesta intensa trobada, on van rebre formació relativa a hepatitis virals, les comorbiditats del trasplantament hepàtic, de sexualitat i embaràs després del trasplantament, de nous virus i resistència antimicrobiana, de l’esteatohepatitis no alcohòlica (NASH) i de l’hepatocarcinoma. Tots els tallers formatius van ser impartits per professionals de reconeguda vàlua. D’altra banda, l’equip de comunicació de l’ONT va fer un taller de com fer arribar els nostres missatges a la població i per acabar se’n va fer un d’autocura del voluntariat.

En la part final de les jornades es va presentar el “Libro de la Discapacidad Orgánica” de COCEMFE i el projecte de la FNETH “CICATRICES – Solo tú  puedes saber el valor que tienen”, un llibre consistent en el testimoni no només gràfic de les cicatrius, sinó també de la petja emocional que el procés de la donació i el trasplantament deixa als trasplantats i a familiars dels donants.

Posteriorment, a l’Hospital Virgen del Rocío es va fer la presentació de la exposició fotogràfica de CICATRICES per part de la presidenta de la FNETH, el  gerent de l’Hospital, la coordinadora de trasplantament i la directora d’infermeria. Aquesta exposició serà itinerant, de manera que quan arribi a Catalunya ho farem saber.