Per sisè any consecutiu, l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Vila Casas impulsen l’edició de la Clínic Barcelona Summer School que es va celebrar del 3 al 14 de juliol de 2023. Va consistir en 10 sessions en format semipresencial en las que van participar més de 100 ponents, la majoria professionals de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Amb la realització d’aquest esdeveniment, l’Hospital Clínic reforça la seva voluntat per apropar el coneixement de la salut a la ciutadania, gràcies al suport i compromís de la Fundació Vila Casas, una institució que des dels seus orígens fundacionals s’ha dedicat al coneixement de l’art i la ciència. La formació farmacèutica d’Antoni Vila Casas i la seva passió per l’art, han fet possible la configuració d’una combinatòria que enllaça ambdues disciplines.

La ath.cat, seguint el nostre compromís d’aprendre i millorar contínuament de la mà de las millors institucions i professionals sanitaris, va participar en les següents sessions programades que es mostren a continuació:

-Resposta a l’adversitat: El cas del cíberatac a l’Hospital Clínic, 3 de juliol.

-Res que m’afecti a mi sense mi, 3 de juliol.

-Innova i venceràs, 6 de juliol.

-Comunicació i salut: estratègia, reputació i bons continguts, 7 de juliol.

-Fer de l’assistència basada en valor una realitat, 13 de juliol.