En aquesta Jornada, realitzada a Madrid el 29 de juny, Yümar, infermera i treballadora de la FNETH ens va presentar els resultats i l’anàlisi general del projecte de l’alcohol des del punt de vista de bones pràctiques en hospitals, en CAPS i centres especialitzats.

Es va fer una posada en comú dels projectes que s’estan duent a terme a cada associació, veient les dificultats que ens trobem a l’hora d’executar-los i compartint experiències que ens ajudin a totes les associacions presents: Madrid, València, Granada, Màlaga, Sevilla, Cantàbria i Catalunya, representada per l’Anna Pascual, com a tècnica de l’ath.cat.

Vàrem revisar diverses convocatòries de subvencions per ubicar els següents projectes en la que fos millor per cadascun: Suport i acompanyament al final de la vida, Promoció de la salut en els joves, Prevenció del consum responsable, Taller per a gent gran sobre l’alfabetització digital, Aprendre a perdre la por a digitalitzar gestions, Xerrades a instituts aportant informació sobre l’hepatitis i la seva prevenció focalitzant els bons hàbits, Cuidar el cuidador, Acompanyament de la part sana (l’aniversari de vida després del trasplantament), Pisos d’acollida, Sensibilització de la donació i Festival solidari de la donació SONG VIDA.

Es va treballar amb una dinàmica profitosa, motivadora i útil. Estem agraïts a la FNETH per coordinar aquest espai on les persones involucrades en els projectes poden compartir experiències personals i coneixements professionals.