Dissabte 27 d’abril, de 17h a 21h, l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC) estarà present en la XIX edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat Social de Girona.

 

Per tercer any consecutiu i fruit de la col·laboració entre la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i el Festival Strenes, la fira compartirà l’espai de Plaça Catalunya amb els concerts del festival.

 

En la seva 19ª edició, la Fira comptarà amb gairebé 40 entitats de la ciutat que sortiran al carrer per donar a conèixer els seus projectes als ciutadans i mostraran la tasca que es realitza des del Voluntariat. En el cas de l’AMTHC, els nostres voluntaris i voluntàries informaran a les persones que s’apropin al nostre estand de la importància de ser donant d’òrgans per salvar vides.

 

La Fira, que tindrà lloc des de les 17h fins a les 21h, oferirà diversos concerts i tallers per a totes les edats. Des de la Federació Catalana de Voluntariat Social es durà a terme un acte de sensibilització i promoció del Voluntariat cap a la ciutadania amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca de la FCVS i el seu treball en xarxa amb les entitats, promovent així el voluntariat social com a xarxa transformadora de la societat.

 

Us hi esperem!

 

 

Font: AMTHC