Com cada any, l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC) organitza una trobada anual amb tots els seus socis, amics i simpatitzants. Aquest any, dissabte 28 de setembre realitzarem la Ruta d’en Serrallonga (també coneguda com la ‘Ruta dels Bandolers’). És la millor forma de retrobar-nos i passar un dia tots junts!

Hi haurà dos punts de partida del viatge:

  • A les 8:00h a Sant Andreu Arenal, Barcelona (parada metro/Renfe).
  • A les 8:20h davant de l’Hotel Don Cándido, Terrassa (Rambleta del Pare Alegre, 98).

En què consistirà l’excursió?

L’excursió té un cost de 40 euros per persona (tot inclòs). Esmorzarem a la Gleva, seguirem el camí cap a Vic i Santa Maria de Corcó fins a Tavernet per visitar la població i els Cingles. Continuarem fins arribar al Santuari del Far per contemplar la magnífica vista de les valls i el propi Santuari. Posteriorment, dinarem al Restaurant Coll de Condreu per agafar forces i a la tarda gaudirem d’un passeig per la bonica població de Rupit.

A una hora prudencial emprendrem el camí de tornada fins als punts d’origen (Barcelona i Terrassa), després d’haver passat un dia meravellós entre companys i amics.

Com fer la reserva o sol·licitar més informació?

Si voleu fer la reserva o sol·licitar més informació sobre l’excursió, podeu trucar als següents telèfons: 930 16 42 52 / 666 82 91 20.

El pagament de l’import de l’excursió es realitzarà mitjançant transferència bancària al següent número de compte: ES27 2100 3325 1906 0001 8761, amb el concepte “Excursió setembre”.

L’últim dia de reserva serà dimecres 25 de setembre! Animeu-vos i veniu a gaudir d’una gran experiència amb tots nosaltres!

 

Font: AMTHC