Presentació  del projecte de l’ath.cat ”el viatge de la vida”  dins les jornadas de la fneth

 26-27 d’octubre – Madrid

La nostra associació, representada pel president Josep Maria Martínez i la vicepresidenta i representant de l’ath.cat a la FNETH Montse Collado, participen en aquest esdeveniment a Madrid juntament amb d’altres associacions federades de la resta de l’estat.

El dia 26 s’aborden temes interessants per als trasplantats: trombocitopènia hepàtica crònica, càncer de fetge, qualitat de vida, testimonis de cuidadors i malalts, aspectes psicològics durant el COVID i hepatitis C en col·lectius vulnerables. També es debat sobre l’enfortiment de les associacions.

En el dia 27 es parla de l’impacte de la COVID en la immunitat dels trasplantats de fetge, els trasplantaments en el confinament, la discapacitat i el treball en les dones i el diagnòstic i cerca activa de l’hepatitis C.

Al finalitzar les jornades el nostre president presenta “EL VIATGE DE LA VIDA”, projecte de la nostra associació per a la sensibilització de la donació, liderat per Josep Lluís Gómez, que ha suposat un treball tenaç, que veu la llum com a primer pas amb un còmic desplegable per lliurar en xerrades i actes diversos.

 

La Dra. María Delgado del Hospital Severo Ochoa nos habla de Trombocitopenia Hepática Crónica

Dr Antonio Guerrero, hepatòleg del Ramón y Cajal ens parla de les darreres novetats sobre l’hepatocarcinoma…

Dr Pablo Ryan ens parla de la importància fde l”abordatge de l’hepatitis C en col.lectius vulnerables