El passat dia 23 d’octubre ens va deixar el nostre company de junta Josep Lluís Gómez Cardona, després de molts anys de formar-ne part. Compartim el dol de la seva família i amics i el trobarem molt a faltar.

En Josep Lluís era un treballador incansable, disposat sempre a ajudar allà on fes falta i especialment resolutiu en el dia a dia de l’Associació. Assumia responsabilitats i actuava en conseqüència. Estimava l’Associació i sempre pensava en la manera de garantir les condicions per la seva viabilitat. Ell com a tresorer va posar els seus coneixements i la seva experiència perquè disposéssim de fons per poder oferir els serveis dels nostres programes d’ajuda als malalts i a les seves famílies.

Ell estava agraït d’haver estat trasplantat dues vegades, i considerava que tenia el deure de retornar a la societat allò que havia rebut. Per això encaminava la seva tasca a procurar que augmentessin les donacions. Seu va ser el projecte de sensibilització de la donació “El viatge de la vida”, que dia d’avui continua i persistirà perquè sempre caldran més donacions.

En Josep Lluís, persona inquieta, reflexionava i continua fent-nos reflexionar a través dels seus extensos escrits plens de propostes de millora.

Gràcies Josep Luís per tanta feina feta. Descansa en pau, company!