Malgrat que no hem aconseguit arribar als vots suficients per guanyar un dels 100 premis de 2500 € que donava el Laboratori Cinfa, us estem agraïts pel vostre vot i pel vostre esforç per ajudar-nos a aconseguir-ne més compartint la nostra candidatura amb familiars i amics.

Hem aconseguit 454 vots i 945 visualitzacions al nostre Programa de pisos d’acollida. Hem superat les expectatives, sabíem que era molt difícil, hem millorat molt respecte a una edició anterior dels premis que ens havíem presentat. Ens alegra saber que gairebé 1000 persones s’hagin interessat pel nostre programa.

Aquests han estat els resultats finals:

Han guanyat el premi les entitats que han aconseguit entre 4242 i 1705 vots. Nosaltres, amb 454 vots ens hem situat en el 176è lloc de 401 entitats presentades. Ens alegrem per les 100 entitats que han aconseguit aquestes valuoses ajudes a la seva tasca solidària. Nosaltres continuarem treballant per seguir ajudant les famílies que viuen lluny dels hospitals oferint els nostres pisos compartits a les que tinguin necessitat d’allotjament.