El passat dia 2 de juny vam celebrar nostra “Festa Major”. El dia més important de l’any per a l’associació. Per això hem organitzat diversos esdeveniments i hem estat presents en altres organitzats per organismes oficials i associatius.

En primer lloc, gràcies totes les persones que han estat en les taules informatives promocionant la donació i comunicant als quatre vents el nostre incansable agraïment als donants. Aquests estands, instal·lats en el marc de la nova edició de la Botiga Solidària, es van dur a terme a Terrassa i a Vilafranca del Penedès, gràcies la disposició de les autoritats que van facilitar la nostra presència als seus carrers i places i que no van dubtar a visitar el nostre estand en senyal de suport.

Una altra de les activitats realitzades va ser la publicació en la web i en les nostres xarxes socials de les cartes d’agraïment de dues sòcies, Montse, que porta 35 anys trasplantada i cofundadora de l’Associació i Sílvia, que va rebre el fetge fa uns mesos i és una de les últimes incorporacions com a sòcia i voluntària. Moltes gràcies per expressar els vostres sentiments.

Enorme agraïment també als mitjans de comunicació que, sensibles a la donació, ens van cedir el seu altaveu per a comunicar la importància del Dia del Donant. Vam ser presents en Ràdio Desvern, on en el programa “Justa la Fusta” van entrevistar el nostre president, Josep Maria, i a Pere, membre de la junta. Així mateix, Pere també va participar en directe per televisió en el programa “Fet a mida” de la plataforma multimèdia “laxarxa”. Per ultimo, el setmanari “El 3 de vuit del Penedès” va entrevistar a Montse, membre de la junta directiva.

Agrair el treball i esforç dels voluntaris del departament de comunicació per la realització i difusió del vídeo “Gràcies a un donant…”. I gràcies també a tots els seus participants, que han aportat el seu granet de sorra enviant el seu testimoniatge. I un sincer agraïment per al nostre personal administratiu, sempre atent a les diferents necessitats.

Finalment, gràcies a tots aquells que hagin participat presencial o virtualment organitzats per altres entitats, associacions i organismes oficials, com el de la OCATT, que es va centrar enguany en la donació de teixits, i el de la ONT, amb la posada en valor del model de trasplantaments, l’elevat nombre de donacions i trasplantaments i l’agraïment a donants, familiars i equips de trasplantament dels diferents hospitals.

A totes i tots MIL GRÀCIES!