Hem estat tres dies a la FIRA DE MAIG DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

L’ath.cat els dies 13, 14 i 15 del mes present ha tingut un estand amb diverses persones voluntàries, amb la Montse Collado, la nostra vicepresidenta i delegada al Penedès al capdavant, on s’hi han apropat molts visitants. Entre ells volem agrair la visita de l’alcalde de Vilafranca Sr. Pere Regull acompanyat d’altres persones de l’Ajuntament.

Volem destacar que uns 80 infants i les seves famílies van participar en el sorteig d’un tren elèctric, activitat que hem fet en altres ocasions. La Paula Gallego va ser la nena afortunada que es va emportar molt contenta el tren a casa. Tot plegat ajuda a fer visible la nostra Associació, explicar els nostres projectes i resoldre qualsevol dubte sobre la donació.

El dissabte pel matí, a l’ESPAI DEMO, el nostre president Josep Maria i el voluntari Josep Lluís, el tresorer, varen fer la xerrada sobre “Parlem sobre donació i trasplantaments” que habitualment fem a les escoles d’arreu de Catalunya, adaptada a les nombroses persones assistents, al voltant de 30.