La 4a. edició d’El Bus de la sang, òrgans i teixits assoleix els objectius

Aquest esdeveniment dut a terme el dissabte dia 11 del mes present, organitzat per l’ath.cat i liderat des de la 1a. edició per en Pere Puig, membre de la junta, fa que uneixi voluntaris de totes les associacions representades i l’actuació també voluntària i solidària de grups de dansa i musicals.

Tothom amb la mateixa finalitat: sensibilitzar de la donació i els seus valors, en el sentit més ampli: de sang, òrgans i teixits. Ha comptat, com sempre, amb el suport del Banc de sang i teixits, l’Organització catalana de trasplantaments i la Fundació Josep Carreras. El Club Mediterrani ha cedit una zona per fer les extraccions. Agraïm a tothom que hi va participar, ajudar o donar i a tots els visitants la seva presència i recolzament.

En aquesta edició s’han efectuat 154 donacions de sang i/o plasma, de les quals 30 per primera vegada. Aquesta segona xifra té un valor molt alt perquè aquestes 30 persones de ben segur que continuaran essent donants. Dues persones es van inscriure al registre de donants de medul·la òssia i 27 persones es van interessar per ser donants d’òrgans.

Us convidem a fer un passeig pel BUS en menys de 40 segons amb el vídeo d’en Joan Ribas, també membre de la junta.

https://youtube.com/shorts/xSCzg2wcieg