Els agents van treure el cos d’un mort de casa seva a Triana i van facilitar el trasllat a l’hospital.

La participació de la Policia Nacional en el trasllat d’una persona que havia mort a Triana va resultar clau per a què poguessin donar-se tots els òrgans d’aquest home, i contribuir així a salvar vides. Els fets van tenir lloc sobre onze i mitja del matí del passat 29 de juliol.

Dos agents de la comissaria del districte Triana van ser enviats per la sala del 091 a un domicili del carrar Alfarería, on havia mort una persona, allà estaven dues ambulàncies del servei d’emergències sanitàries del 061, que estaven preparant el trasllat urgent del cos a l’hospital Virgen del Rocío per a què poguessin aprofitar-se els òrgans de cara a futures donacions.

Els policies i el personal sanitari van traslladar el cos des del domicili, que està en una quarta planta, fins a l’ambulància. Aquesta operació es va produir amb gran dificultat, ja que el cadàver pesava aproximadament uns 120 quilos i s’havia de mantenir-lo connectat a la màquina de RCP (Reanimació Cardio Pulmonar) per salvar els òrgans.

Un cop traslladar fins una de les ambulàncies del 061, la Policia va tallar diverses avingudes i carrers per facilitar l’arribada de convoi fina a l’Hospital Virgen del Rocío.

 

Font: diariodesevilla.es

Notícia traduïda per l’AMTHC