Amb el lema SUMEM MIRADES el proppassat dia 1 de desembre l’ath.cat va assistir i participar com a voluntariat del Dia a l’acte que la Delegació Territorial de Girona de la FCVS va fer a la Casa de Cultura. Va comptar amb prop de cinquanta assistents i la presència de representants de l’Ajuntament i de la Diputació de Girona, així com del president de la FCVS.

L’acte fou amenitzat per Andreu Vilar, vibrafonista i el pianista Joan Sadurní. En Jep Soler, psicòleg i president d’ABIgirona va presentar la ponència “Les ulleres del voluntariat”. El tenor Jesús Ajenjo, voluntari d’Amics de la Gent Gran, ens va obsequiar tres peces musicals. A continuació es van presentar tàndems d’experiències de voluntari-persona atesa “Mirades de voluntariat” per part del Casal dels Infants de Salt, de la Fundació Llars d’Amistat Chesire- Llar Oxalis i de l’Associació Contra el Càncer Girona.

La trobada va finalitzar amb la lectura del Manifest del Dia Internacional del Voluntariat 2022, per part del president de la FCVS Sr. Ramon Nicolau, que va cloure l’acte.

Manifest del Dia Internacional del Voluntariat 2022