Dia del Trasplantament 2023 – Presentació de “El Valor de las Cicatrices”

Dins l’acte “Cicatrius de vida que es farà al CaixaForum Barcelona el dia 30 de març que organitzem l’OCATT juntament amb l’ath.cat en motiu del Dia del Trasplantament, es podrà visitar l’exposició fotogràfica “El Valor de las Cicatrices”.

En l’acte, que el presentaran el nostre president Josep Maria Martínez i la presidenta de la FNETH Eva Pérez Bech, entre altres continguts, es projectarà el vídeo del Making off de la filmació en el que hi participen persones relacionades amb el trasplantament hepàtic i la nostra associació: la Montse, la Mª Isabel, la Cristina i la Laura amb la seva filla Sara.

L’acte comptarà amb la presència de Jaume Tor, director de l’OCATT, que donarà la benvinguda als assistents i de Manel Balcells, Conseller del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que farà la cloenda.

Aquesta mostra fotogràfica, realitzada per la FNETH, l’ath.cat la durà a diferents hospitals de Catalunya els mesos d’abril i maig, on també la podreu visitar. Iniciarà el seu recorregut a l’Hospital Clínic, del 31 de març al 12 d’abril a la 3a planta, escales imparells. Us anirem informant dels diferents hospitals i de les dates que hi romandrà a cadascun.

Consulta el programa Inscripció gratuïta a l’acte aquí!