Durant tot el mes d’octubre ens hem adherit a la campanya de la FNETH “Octubre, mes del càncer de fetge” amb l’objectiu de fer visible el càncer de fetge a la societat.

La primera setmana es va dedicar a la publicació compartida amb altres associacions de receptes de cuina saludables. L’ath.cat hi va participar amb la d’orada amb carxofes i llimona. La segona setmana va estar dedicada a l’alcohol amb publicacions sobre l’alcohol com a causa de malalties hepàtiques. La tercera fou per publicar vídeos sobre l’esport i l’activitat física, en Pere, membre de la junta, va ser el protagonista del nostre, i a l’última es va  informar sobre detecció i prevenció del càncer de fetge.

Finalment, la nit del 30 al 31, ajuntaments d’arreu de l’estat i altres institucions van il·luminar façanes i monuments de color verd, el color que s’associa a la conscienciació d’aquesta malaltia. A casa nostra volem agrair la col·laboració dels ajuntaments de Terrassa, Sant Vicenç dels Horts i L’Hospitalet de Llobregat, com podeu veure a les fotografies.