Convocatòria Roda de Premsa ATHC

Convocatòria Roda de Premsa. Dimecres 5 d’octubre a les 12 hores a la Casa Soler i Palet de Terrassa (Font Vella, 28)

Nova delegació de la ATHC en el Vallès Occidental. Una necessitat feta realitat.

L’Associació de Tasplantats Hepàtics de Catalunya convoca una roda de premsa el dimecres 5 d’octubre a les 12:00 hores en la Casa Soler i Palet, en la qual  s’informarà de la obertura de la nova delegació a Terrassa.

A Catalunya hi ha a data 1 de setembre 1255 persones en llista d’espera per rebre un òrgan, de les quals 167 esperen un fetge. L’Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya (ATHC) és una organització sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública. Una de les nostres tasques és ajudar a totes les persones trasplantades de fetge o en procés d’esser trasplantades, alhora d’ajudar a les famílies que están en aquesta situació. Per aquest motiu darrerament hem llogat un segon pis d’acollida per a totes les persones que no tenen recursos i necessiten estar al costat del seu familiar en el procés de trasplantament. Això ha estat possible gràcies a la col.laboració i solidaritat de moltes persones.L’altra tasca important és col.laborar en la sensibilització i la promoció de la donació d’òrgans i teixits a Catalunya.

Tenim delegacions al Maresme, obrim la del Vallès Occidental a Terrassa i molt properament la de Girona.  Amb el suport i col.laboració de la Organització Catalana de Trasplantaments  (OCATT) de la Generalitat de Catalunya donarem el tret de sortida de la nova delegació del Vallès Occidental amb una xerrada el proper 11 d’octubre al Centre Civic Avel.lí Estrenjer a les 19 hores a càrrer de la Dra Roser Vallès, responsable de la promoció de la donació de la OCATT on es donaran dades de la situació a Catalunya.

Si bé Catalunya és capdaventera en trasplantaments, té molt camí per recórrer en el tema de la donació d’òrgans i teixits. Es per aquest motiu que us demanem la vostra col.laboració  i solidaritat assistint a la roda de premsa i fent-ne difusió. Els profesionals dels mitjans de comunicació sou essencials per a la sensibilització de la ciutadania.

A la roda de premsa hi assistiran:

Jaume Tort / Director de la Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT)

Dani Nart / Regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa

Josep Maria Martinez / President ATHC

 

Si us plau confirmar assistència

Informació i atenció a medis: 626948822 Josep Maria Martinez

                                               athc@ath.catpepeminogue@hotmail.es

Comments are closed