El passat 26 de gener  en Josep Mª Martínez  i en Pere Puig en qualitat de representants de la nostra associació van ser entrevistats al programa “Veïns” de la TV Publica de l’Hospitalet. L’entrevista que va durar uns 20 minuts, va girar entorn a la nostra associació.

En un ambient distés es va parlar de les  experiències i les vivències com a trasplantats, és a dir,  tant en el moment de la llista d’espera ,  com en el moment de trasplantament com en el post, es a dir en la actualitat. Aquest plantejament  va ser el punt de partida per poder explicar les activitats que es desenvolupem a nostra associació. Es va poder parlar amb amplitud del voluntariat, de les xarrades i sobre tot dels pisos d’acollida. Aquest tema es va tractar amb profunditat ja que com be sabreu, gestionem dos pisos d’acollida a l’Hospitalet de Llobregat.  També  vam aprofitar l’ocasió per recordar la necessitat que té la nostra societat  de donar importància a les donacions, fent especial menció la d’òrgans, tot i que també es va parlar de la donació de sang, i de medul·la òssia.

En aquesta entrevista vam poder, un cop més, intentar conscienciar davant  de la necessitat de que augmenti la donació, a la vista de l’increment de persones a les llistes d’espera.

 

 

L’entrevista complerta es pot veure a partir del minut 40’, us adjuntem el link:

https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14976297