AQUÍ TENIU TOTES LES ACTIVITATS DE L’ASSOCIACIÓ EL DIA DEL DONANT DE 2022

El 26 de maig:   El nostre company de junta Artur Marquès va ser entrevistat en directe a Ràdio Salt amb motiu Dia del donant 

(enllaç vídeo)

Del 30 de maig al 6 de juny: S’ha fet l’exposició de fotos REGALA VIDA al vestíbul de la sala d’actes de l’Hospital de Girona Dr. Josep Trueta,  organitzada per Donem Girona amb la col·laboració de l’ath.cat.

1 de juny: DIA DEL DONANT

  • Vàrem assistir molt de socis a l’acte institucional organitzat per l’OCATT a la sala d’actes Hospital de Bellvitge presencialment i virtual. La nostra vicepresidenta Montse Collado va intervenir al final agraint les donacions als donants i els seus familiars.  
  • Tota la tarda a la Plaça Catalunya de Girona va haver-hi un estand de Donem Girona promocionant les donacions, compartit amb els voluntaris de l’Associació de donants de sang de Girona amb la participació de l’ath.cat. En el bus de donacions de sang situat al costat va obtenir 53 donacions, 3 per primera vegada.
  • Es fa fer difusió del vídeo “Jo soc donant.” de l’ath.cat en motiu del Dia (enllaç)

 

 

2 de juny: Es va fer una taula informativa sobre donació a Consultes externes de l’Hospital Clínic 

 

 

 

 

 

5 de junio: Vegeu el vídeoreportatge de la 12a. Caminada en agraïment dels donants, i les seves famílies, en que l’ath.cat hi va ser present. Organitzada per ADER, es va fer el recorregut entre la Pedrera i el monument del Donant, als jardins de la Sagrada Família de Barcelona. (enllaç).