La prova organitzada per ALCER va retre homenatge a Carmelo Martón, ànima màter de la carrera.

Miguel Rubio (Vino de Toro) i Pilar Gómez (At. Macotera) es van dur a terme la prova de 5 km i Luis Miguel Izquierdo i Alexandra Martín (Alba de Tormes) la de 10 km a la prova organitzada pel Club Esportiu ALCER i l’associació ALCER.

La carrera va tenir la sortida i meta al carrer Parlament Europeu, sobre una distància de 5.000 metres pels participants que donaven una volta i de 10.000 m per aquells que completaven les dues voltes programades. Es va convertir així aquesta competició en un “2 en 1”, que representen la prova número 40 del VI Circuit de Carreres Populars Diputació de Salamanca, sent la de 5 km de color verd i la de 10 km de color groc.

Abans de la sortida es va donar un emotiu homenatge a la figura de Carmelo Martín, ànima màter de la carrera des dels seus inicis, dinamitzador esportiu del Club Esportiu ALCER i que tristament va morir l’any passat. Sentides paraules les quals es van llegir i emotiu minut de silenci que van precedir al lliurament del dorsal número 1 a l’emocionada esposa de Carmelo i a la sortida de la prova.

S’ha de destacar l’important participació en aquesta prova (280 inscripcions), l’objectiu de la qual és conscienciar a la societat salmantina sobre la necessitat de donar òrgans, difondre l’activitat de l’Associació i recaptar fons per a la Lluita Contra les Malalties de Ronyó, ALCER, a Salamanca, per poder seguir prestant les seves activitats i Serveis als malalts renals de la província. Carmelo Martín, va per tu.

 

Font: lagacetadesalamanca.es

Notícia traduïda per l’AMTHC