14 de juny: Trobada de socis i amics de l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC)

Divendres 14 de juny, a les 11h, tindrà lloc la trobada de socis i amics de l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC) a l’aula 8 de la 3ª planta de la Facultat de Medicina de Barcelona (C/ Casanova, 143). Es tracta d’un acte associat a la Setmana de la Gratitud de l’Hospital Clínic, gratuït i obert al públic.

La benvinguda anirà a càrrec del Dr. Miquel Navasa, cap de secció de trasplantament hepàtic de l’Hospital Clínic. A l’event intervindran el Dr. David Paredes, de la secció de donació i coordinació de trasplantaments de l’Hospital Clínic amb la xerrada “La donació d’òrgans i les religions”; i el Sr. Pep Noguera, actor de la companyia teatral Diabéticas Aceleradas, qui parlarà sobre el monòleg “Tras-plantar”.

El moderador de l’acte serà el Sr. Josep Maria Martínez, president de l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (AMTHC).

Al finalitzar l’event, els assistents podran intercanviar opinions i experiències, alhora que podran gaudir d’un piscolabis.

No te’l pots perdre!

 

Font: AMTHC

Comments are closed